Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2009

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΕΒΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης επισκέφθηκαν οι μαθητές της Γ Γυμνασίου Νεάπολης την Τετάρτη 18/11/2009, με τη συνοδεία των καθηγητών Μακρή Χρήστου, Λίτα Βασιλικής και Σπυροπούλου Σοφίας, στα πλαίσια προγράμματος ¨ΑΓΩΓΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ" με θέμα "Έναρξη οργάνωση και λειτουργία μιας επιχείρησης" .
Η Επίσκεψη συνδιοργανώθηκε από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ και απο το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ από το οποίο και χρηματοδοτήθηκε.
Τους μαθητές υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Χρήστος Σάββας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ενημερώθηκαν από υπεύθυνους της Θυρίδας Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ν. Κοζάνης,για την έννοια της επιχειρηματικότητας καθώς και για θέματα έναρξης - οργάνωσης και λειτουργίας μιας επιχείρησης.
Στη Συνέχεια οι μαθητές χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και επισκέφθηκαν τους εργασιακούς χώρους των επιχειρήσεων ΑΦΟΙ Α. ΠΙΤΕΝΗ ΑΒΕΕ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΓΑΤΑΣ ΑΕ όπου ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία των επιχειρήσεων
Η ομιλία του προέδρου του Επιμελητηρίου και φωτογραφικό υλικό........


http://kozani.net/news2.php?page_module=news&p_id=15290
http://www.evekozani.gr/kozani/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2&articleid=3580

Δεν υπάρχουν σχόλια: